Cherry news новини Черкаси Fri, 06 Dec 2019 15:00:03 +0000 uk hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.0.7 /wp-content/uploads/2017/12/favicon.png Cherry news 32 32 “Зробимо БРЕНД Черкащини РАЗОМ”: В області кличуть на туристичний форум /zrobymo-brend-cherkashhyny-razom-v-oblasti-klychut-na-turystychnyj-forum/ Fri, 06 Dec 2019 15:00:03 +0000 /?p=6201 Над брендом Черкащини працюватимуть на цьогорічному туристичному форумі. Саме так звучить основний меседж заходу: «Зробимо БРЕНД Черкащини РАЗОМ». Запрошують на щорічний форум вже 13 грудня. Зустрічатимуть в мистецькому просторі Черкаського обласного художнього музею (вул. Хрещатик, 259, 1-й поверх, м. Черкаси). Початок об 11.00 год. Під час форуму запрошені спікери та експерти не лише розкажуть про […]

Новина “Зробимо БРЕНД Черкащини РАЗОМ”: В області кличуть на туристичний форум вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
Над брендом Черкащини працюватимуть на цьогорічному туристичному форумі. Саме так звучить основний меседж заходу: «Зробимо БРЕНД Черкащини РАЗОМ». Запрошують на щорічний форум вже 13 грудня. Зустрічатимуть в мистецькому просторі Черкаського обласного художнього музею (вул. Хрещатик, 259, 1-й поверх, м. Черкаси). Початок об 11.00 год.

Під час форуму запрошені спікери та експерти не лише розкажуть про територіальний брендинг, а й на реальних прикладах українських міст та регіонів продемонструють як працює і які можливості відкриває ефективно створений імідж регіону. Також під час заходу запланована презентація процесу розробки бренду області та проведення публічних консультацій з обрання слогану для майбутнього бренду області.

Завдяки співпраці з Агенцією туристичних ініціатив Дрогобича організаторам вдалося залучити на форум відомих практиків у сфері брендингу, які мають відповідний досвід та вже успішно працюючі кейси. «Для нас важливо на прикладі реальних людей, успішних історій та провалів розповідати як працює ефективний бренд. Ми чекаємо Вас на туристичному Форумі. Давайте робити бренд Черкащини разом!» – кажуть організатори форуму Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА.

Контакти організаторів: Козьміна Ірина (+38 067 260 06093, e-mail: [email protected]).

Для участі у Форумі необхідно попередньо зареєструватися за посиланням https://cutt.ly/De1CWlk або за телефонами: +38 067 260 6093, +38 0472 37 70 02.

Подія у Facebook 

Новина “Зробимо БРЕНД Черкащини РАЗОМ”: В області кличуть на туристичний форум вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
Команда з Уманьщини візьме участь у Європейських сільських спортивних іграх /komanda-z-umanshhyny-vizme-uchast-u-yevropejskyh-silskyh-sportyvnyh-igrah/ Fri, 06 Dec 2019 14:00:52 +0000 /?p=6198 Змагання, проведення яких ініціювала ГО ВФСТ «КОЛОС», відбудуться з 6 по 8 грудня у м.Берегове (Закарпатська область). Про це повідомляє Черкаський спорт. Європейські ігри відбудуться за підтримки Міністерства молоді та спорту, Асоціації об’єднаних територіальних громад, Національного Олімпійського комітету. Паланська ОТГ здобула право брати участь в іграх, увійшовши в 6-ку найсильніших команд України. Учасниками перегонів стануть: Щербанівська […]

Новина Команда з Уманьщини візьме участь у Європейських сільських спортивних іграх вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
Змагання, проведення яких ініціювала ГО ВФСТ «КОЛОС», відбудуться з 6 по 8 грудня у м.Берегове (Закарпатська область).

Про це повідомляє Черкаський спорт.

Європейські ігри відбудуться за підтримки Міністерства молоді та спорту, Асоціації об’єднаних територіальних громад, Національного Олімпійського комітету.

Паланська ОТГ здобула право брати участь в іграх, увійшовши в 6-ку найсильніших команд України.

Учасниками перегонів стануть:

Щербанівська сільська ОТГ Полтавської області,

Паланська сільська ОТГ Черкаської області,

Слобожанська селищна ОТГ Дніпропетровської області,

Краснопільська сільська ОТГ Сумської області,

Ємільчинська селищна ОТГ Житомирської області,

Куяльницька сільська ОТГ Одеської області

та команди сільських громад Республіки Польща, Словаччини, Угорщини, Румунії, Білорусі та Молдови.

У програмі дійства змагання з п`яти видів спорту: волейболу (чоловіки), гирьового спорту (чоловіки), настільного тенісу (чоловіки і жінки), шашок (жінки) та шахів (чоловіки).

Новина Команда з Уманьщини візьме участь у Європейських сільських спортивних іграх вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
Уряд запустить програму дешевих кредитів для відкриття бізнесу (відео) /uryad-zapustyt-programu-deshevyh-kredytiv-dlya-vidkryttya-biznesu-video/ Fri, 06 Dec 2019 13:00:17 +0000 /?p=6195 За ініціативою Президента України Уряд готує до старту потужний інструмент — програму з підтримки мікро- та малого підприємництва. Вона запрацює з 1 лютого 2020-го року. Про це інформує “Урядовий портал”. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук. “Її суть дуже проста — стимулювати появу нових підприємців та заохотити повертатись наших заробітчан додому й відкривати бізнес тут”, […]

Новина Уряд запустить програму дешевих кредитів для відкриття бізнесу (відео) вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
За ініціативою Президента України Уряд готує до старту потужний інструмент — програму з підтримки мікро- та малого підприємництва. Вона запрацює з 1 лютого 2020-го року.

Про це інформує “Урядовий портал”.

Про це повідомив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук. “Її суть дуже проста — стимулювати появу нових підприємців та заохотити повертатись наших заробітчан додому й відкривати бізнес тут”, – зазначив Глава Уряду.

За його словами, зараз напрацьовують всі необхідні рішення для запуску. Уже найближчим часом почнуть приймати заявки. А поки на веб-сайті http://smeprogram.guf.gov.ua/ можна залишити запит, і коли програма запрацює, менеджери сконтактують щодо участі.

Обсяг кредиту — 1,5 млн грн на 5 років.

Прем’єр-міністр пояснив співвідношення відсоткових ставок: “5% річних — якщо виручка до 25 млн грн і створюються мінімум 2 робочих місця; 7% річних — для бізнесу з виручкою до 25 млн грн, який не створює нових робочих місць (але за кожного нового працівника ставка знизиться на 0,5%!); 9% річних — для бізнесу з виручкою до 50 млн грн”.

“Для участі знадобиться бізнес-план, якщо ви плануєте бізнес з нуля. Якщо ж вже працюєте, то позитивна фінансово-кредитна репутація та платіжна дисципліна”, — підкреслив Олексій Гончарук.

Зазначимо, що стартапи зможуть брати участь лише від початку своєї діяльності, а діючий бізнес — лише той, що працює мінімум 12 місяців. При цьому, сам учасник інвестує 20% власних коштів від усіх витрат.

Новина Уряд запустить програму дешевих кредитів для відкриття бізнесу (відео) вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
У Черкасах стартувала серія благодійних передноворічних концертів /u-cherkasah-startuvala-seriya-blagodijnyh-perednovorichnyh-kontsertiv/ Fri, 06 Dec 2019 12:00:48 +0000 /?p=6192 У перші дні грудня Перша музична школа ім. Лисенка розпочала серію благодійних та передноворічних концертів у рамках загальношкільного проєкту «Дитяча філармонія», якій поєднує три напрямки: благодійний проект «Скрипкове мистецтво скрізь час», «Подорожуємо у світ мистецтва разом з батьками» та «Зустрічаємо Святого Миколая». Всього заплановано провести 25 таких концертних заходів. Про це інформує пресслужба Черкаської міської […]

Новина У Черкасах стартувала серія благодійних передноворічних концертів вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
У перші дні грудня Перша музична школа ім. Лисенка розпочала серію благодійних та передноворічних концертів у рамках загальношкільного проєкту «Дитяча філармонія», якій поєднує три напрямки: благодійний проект «Скрипкове мистецтво скрізь час», «Подорожуємо у світ мистецтва разом з батьками» та «Зустрічаємо Святого Миколая». Всього заплановано провести 25 таких концертних заходів.

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Так, 2-3 грудня з концертами учні та викладачі школи відвідали територіальний центр соціальної допомоги з благодійною місією, подарувавши гарний настрій його підопічним.

У подальших планах талановитих вихованців Першої музичної школи ім. Лисенка – концертні виступи в Дитячому центрі онкологіі та гематології, Черкаському художньому музеї, концертному залі школи для батьків та всіх гостей нашого міста.

Фіналом такого музичного марафону стане масштабний концерт “Різдвяні зустрічі”, на якому виступлять всі дитячі творчі колективи закладу.

Черкаська ДМШ № 1 ім.М.В.Лисенка гостинно запрошує всіх бажаючих долучитися до святкових заходів та завітати на концерти школи!

Варто відзначити, що впродовж останніх років міська влада Черкас максимально сприяє у проведенні мистецьких заходів, які організовують заклади позашкільної освіти нашого міста. На переконання міського голови Анатолія Бондаренка, залучення дітей до творчості та розкриття їх особистого потенціалу є гарною альтернативою вулиці. Адже отримані у юному віці знання та навички сприятимуть подальшому всебічному розвитку та професійному зростанню.

Новина У Черкасах стартувала серія благодійних передноворічних концертів вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
Черкаські спортсмени у складі збірної команди України вибороли нагороди чемпіонату світу з “бойового двоборства” /cherkaski-sportsmeny-u-skladi-zbirnoyi-komandy-ukrayiny-vyboroly-nagorody-chempionatu-svitu-z-bojovogo-dvoborstva/ Fri, 06 Dec 2019 11:00:58 +0000 /?p=6189 У Харкові відбувся чотирнадцятий Чемпіонат Світу та Міжнародний турнір з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство». Про це розповідає Черкаський спорт. Розділ «бойове двоборство» включає в себе всестильовий бій (поєднання ударів руками, ногами, ліктями, колінами, боротьби, кидки, больові і задушливі прийоми) та стрільбу з пневматичної гвинтівки. За медалі змагалися близько 300 спортсменів з 18 країн (Китай, […]

Новина Черкаські спортсмени у складі збірної команди України вибороли нагороди чемпіонату світу з “бойового двоборства” вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
У Харкові відбувся чотирнадцятий Чемпіонат Світу та Міжнародний турнір з військово-спортивних багатоборств, розділ «бойове двоборство».

Про це розповідає Черкаський спорт.

Розділ «бойове двоборство» включає в себе всестильовий бій (поєднання ударів руками, ногами, ліктями, колінами, боротьби, кидки, больові і задушливі прийоми) та стрільбу з пневматичної гвинтівки. За медалі змагалися близько 300 спортсменів з 18 країн (Китай, Індія, Ангола, Нігерія, Гана, Грузія, Таджикістан, Сірія, Арменія, Азербайджан та ін.), де в командному заліку Україна посіла перше місце, Білорусь – друге, третє – Туркменістан. Четверо вулканівців відділення військово-спортивних багатоборств взяли участь у першості світу та показали відмінний результат!!!

Миколенко Вадим завоював золото (Б5, Б6) та срібло (Б1),

Співак Ольга також має золото (Б1),

Мазурок Максим виборов срібло (Б3),

Собченко Ярослав має дві срібні медалі (Б5, Б6) та бронзу за версією Б1.

Вітання приймають і тренери спортсменів Сергій Тутик та Анатолій Науменко.

Новина Черкаські спортсмени у складі збірної команди України вибороли нагороди чемпіонату світу з “бойового двоборства” вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
Міська влада визначила, на які громадські роботи найматимуть у Черкасах наступного року /miska-vlada-vyznachyla-na-yaki-gromadski-roboty-najmatymut-u-cherkasah-nastupnogo-roku/ Fri, 06 Dec 2019 10:00:41 +0000 /?p=6186 Виконавчий комітет Черкаської міської ради ухвалив рішення про організацію громадських робіт у 2020 році. «Це допоможе залучити до участі у громадських роботах максимально широке коло незайнятих жителів м.Черкаси. Таким чином міська влада надає безробітним матеріальну підтримку і допомагає їм адаптуватися до трудової діяльності. Одночасно це дасть можливість знизити соціальну напругу і вирішити загальноміські проблеми благоустрою», […]

Новина Міська влада визначила, на які громадські роботи найматимуть у Черкасах наступного року вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>
Виконавчий комітет Черкаської міської ради ухвалив рішення про організацію громадських робіт у 2020 році.

«Це допоможе залучити до участі у громадських роботах максимально широке коло незайнятих жителів м.Черкаси. Таким чином міська влада надає безробітним матеріальну підтримку і допомагає їм адаптуватися до трудової діяльності. Одночасно це дасть можливість знизити соціальну напругу і вирішити загальноміські проблеми благоустрою», – пояснив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Відповідно до ухваленого рішення, затверджено 10 роботодавців та видів робіт, зокрема:«Незважаючи на те, що громадські роботи мають тимчасовий характер і можуть виконуватися на умовах неповного робочого дня, на особу, яка бере участь в таких роботах, поширюються всі соціальні гарантії (оплачуються внески і податки, лікарняний, умови праці відповідають встановленим законодавчим нормам). Оплата здійснюється за фактично виконану роботу і одночасно безробітні отримують допомогу по безробіттю», – зазначила директор департаменту економіки та розвитку Ірина Удод.

За 11 місяців 2019 року у громадських роботах у Черкасах брало участь 1023 безробітні особи на загальну суму 1 млн. 867 тис грн. (933 тис 648 грн.- кошти фонду та 933 тис. 648 грн. – міського бюджету).

Новина Міська влада визначила, на які громадські роботи найматимуть у Черкасах наступного року вперше з'явилась тут Cherry news.

]]>